(placeholder)

Scenario 'Cycle' genomineerd voor een Zilveren Krulstraat scenario kort

vrijdag 1 maart 2019

https://netwerkscenarioschrijvers.auteursbond.nl/zilveren-krulstaart/kieslijsten-zilveren-krulstaarten/

'Cycle' geselecteerd voor Anima Filmfestival Brussel

vrijdag 14 december 2018

‘Cycle’ is geselecteerd voor de internationale kinderfilm competitie op het filmfestival Anima in Brussel.

http://animafestival.be/index.php?pageID=14&catID=3&ln=2

'Dark Matter' krijgt financiering in Italië

zaterdag 20 oktober 2018

Tijdens het Mercato Internazionale Audiovisivo (MIA) op het Filmfestival van Rome is bekend gemaakt dat ‘Dark Matter’ productie financiering toegezegd heeft gekregen van het filmfonds van Lazio. President Nicola Zingaretti van de regio Lazio heeft de winnende producties bekend gemaakt op een bijeenkomst in het Palazzo Colonna. ‘Dark Matter’ - een scenario van Sytske Kok en Stefano Odoardi werd ontwikkeld het Artist In Residence programma van de Akademie van Kunsten aan het Koninklijk Nederlands Instituut in Rome. ‘Dark Matter’ wordt geproduceerd door Superotto filmproduction en co-productie met...

Première ‘Cycle’ als Ultra Kort 2018

dinsdag 26 juni 2018

Vanavond ging onze korte animatiefilm ‘Cycle’ samen met drie andere de Ultra Korts in première in film theater Tuchinski. ‘Cycle’ wordt vanaf 2 november als voorfilm vertoond bij de Disney film ‘The Nutcracker and the four realms’ in alle Pathé theaters in Nederland. 

https://www.youtube.com/watch?v=2ktuvx9hrMw

Poster Ultrakort ‘Cycle’ klaar!

donderdag 3 mei 2018

De poster voor de korte animatiefilm ‘Cycle’ gemaakt voor de serie Ultrakort 2018 is klaar! Aan de film wordt momenteel de laatste hand gelegd. ‘Cycle’, een klein rond verhaaltje over een meisje dat van haar opa leert fietsen en ontdekt dat waar de weg ophoudt het echte avontuur pas begint. 

Scenario en regie Sytske Kok. Ontwerp, animatie en regie Sophie Olga de Jong. Muziek Fay Lovski. Productie Nancy Fornoville en Willem Tijssen voor CinéTé.

‘Cycle’ work in progress

vrijdag 16 maart 2018

Work in progress presentatie bij het Filmfonds van de Ultra Kort projecten 2018.

Animator Sophie Olga de Jong laat een korte presentatie zien van de animatie ‘Cycle’. 

Scenario en regie Sytske kok. Ontwerp, animatie en regie Sophie Olga de Jong. Muziek Fay Lovsky. Productie Nancy Fornoville en Willem Tijssen van CinéTé

‘Cycle’ geselecteerd voor Ultra Kort 2018

donderdag 2 november 2017

De korte animatie film ‘Cycle’ naar een scenario van Sytske Kok met visueel ontwerp en animatie van Sophie Olga de Jong is geselecteerd als een van de vier projecten in het kader van Ultra Kort 2018. 

https://www.filmfonds.nl/nl/page/5309/ultrakorte-animatiefilms-2018-geselecteerd

Aftrap Mingler

maandag 20 maart 2017

Tijdens Mingler Live werd het online platform Mingler gelanceerd. Een initiatief van de Akademie van Kunsten (onderdeel van de KNAW). Op dit platform kunnen kunstenaars en wetenschappers die samen een project willen ontwikkelen elkaar vinden. Samen met Stefano Odoardi presenteerde Sytske hun filmproject Dark Matter waarvoor zij het scenario ontwikkelde tijdens hun Artist in Residence aan het KNIR.

Afsluiting AIR met presentatie ‘Dark Matter’

dinsdag 29 november 2016

Ter afsluiting van hun Artist in Residence aan het Koninklijk Nederlands Instituut in Rome hebben Sytske Kok en Stefano Odoardi een openbare lezing van het door hen ontwikkelde speelfilmscenario ‘Dark Matter’ georganiseerd. Acht Italiaanse acteurs lazen grote delen van het Italiaanstalige script.